Veckan

Hej på er hur mår ni?

Jag mår iallafall bra. I tisdags gick jag hem efter första lektionen då jag mådde illa och var förkyld, var sedan hemma ons och Tors också. 

I måndags var det hopplektion på skolan och jag hade NikiNiki sto-01. Vi tränade på anridningar, både korta och långa. Det gick iallafall bra och jag tyckte vi fick till allt som de skulle vara. 

I fredags var det hopplektion för hippologerna och jag hade Prins Aragon, har endast ridit honom en gång innan och då var det dressyr. Jag tyckte det gick bra trots att han var vääääldigt skänkeldöd. Fick vara otroligt bestämd men det är inget som är svårt för mig ;) hippologerna tyckte också att det gick bra och berömde mig bland annat för min envishet och jävlar anamma. 

I tisdags kollade vi också på hingst visning för hingstar mellan 1-3 år (tror jag de va). Det var ett par riktigt fina hingstar -2012 som man var lagom sugen på att äga själv. 

I måndags var det också en löshoppningsclinic som var väldigt givande och inspirerande! Fick en hel del tips, jag har löshoppat alla mina hästar som jag ägt en del gånger och fick nu nya tips! Det var 4 olika hästar som löshoppades, tror den äldsta var 4 år. Det var 4 olika slags hästar, allt från en blyg som smög in till en som tog för sig väldigt mycket och tog kombinationen som studs.. Han la fram hur man skulle löshoppa de olika slags hästarna och det visade resultat direkt.

Harry har fått blandad träning i veckan, jogg, klättras, hoppats osv och umorn står ett joggpass På schemat. Jag och Märta ska rida på förmiddagen i ridhuset och får se om de kanske blir lite bommar på marken också. På måndag ska han gå med på hopplektionen i skolan för att få hoppa lite. 

Tror inte det hänt något mer denna vecka så vi hörs igen!

Såhär samarbetar jag och Harry varje gång jag mockar hagen..



Hästen tog kombinationen som studs!

Superfin hingst -12 e.Tornesh


Nästa fina hingst -12 e. Indoctro

Idag satt jag i ett bra tag och kollade när Jens red. Bland annat så red han sin nya stjärna från Belgien som såg väldigt fin ut. Han beskrev den som "en het, speciel dam utan mun och förtroende". Han jobbade den på ett sätt jag aldrig tidigare sätt men som fungerade över förväntan och på slutet gick den annars heta hästen lugnt och avslappnat. Hästen hade grymma bakben! Riktigt häftigt att se hur han gör om hästarna så bra! 






RSS 2.0