Go tisdag

Go kväll allihopa!
Idag har vi haft en helt okej dag i skola. Började med matteprov och sedan låååång rast. Var och kollade nere i manegen när Lars Parmler hade träning, väldigt givande och även Daniel Svensson var med me fina hästar. Det var mycket fokus på sits och position och det var en del saker jag tog med mig därifrån. Vi hade sedan en lunchstallstjänt och sedan engelska och naturbruk. På naturbruket jobbade vi med en brandövningssak och jag och Ida tog reda på vad för brand saker de fanns i vita ridhuset och vita stallet så det var kul.
 
 
Efter skolan red jag Harry medans Maja gick med. Skrittade bort till galoppbanan och galopperade där, hans kondition finns kvar iallafall. Han ska däremot klippas nu efter återbesöket om allt e ok då hans päls är riktigt mycket för lång ;) 
 
Vi har nu på kvällen ätit pannkakor och pluggat engelska så nu är det mesta av veckans plugg borta, om inte lärarna får för sig att ge oss ännu mer... Imorn är det upp tidigt för stallstjänst och sedan ridning. Imorn är det ''dressyr'' men imorn blir det klättring istället. Vet inte vilken häst jag kommer få men det spelar ingen större roll när vi ändå bara ska klättra. Vi hörs mer imorn så får ni ha en bra kväll! puss
 
 
 
 
Några härliga bilder ifrån fotograferingen förra året. Älskar verkligen denna ponnyn mer än något annat!
 

Vill också göra en fotografering här i höst då det är ett så fint område så skulle det nog kunna bli en del fina biler.
RSS 2.0